Testimoniale

“Alexandra, noi îţi mulţumim! Eşti extraordinară! Mă bucur tare mult că am avut ocazia să fac aceste sesiuni cu tine! Mulţumesc pentru timpul tău, pentru cunoştinţele tale împărtăşite nouă, pentru tot îţi mulţumesc!”

“Alex, îţi mulţumesc mult pentru curs şi pentru prietenia ta. Îmi eşti foarte simpatică şi te apreciez mult că vrei să faci lumea mai bună. Îmi place că eşti foarte sinceră şi puţină lume mai este aşa în zilele acestea.”

“Îţi mulţumesc încă o dată pentru tot e ne-ai învăţat şi pentru că mi-ai dat ocazia să te cunosc mai bine şi pentru că prin tine am cunoscut şi celelalte mame minunate!”

“Participarea la cursul tău m-a ajutat să mă conectez mai bine cu copilul meu, să devin o mamă mai calmă şi relaxată.”

“În lumea emoţiilor este cursul care mi-a deschis ochii şi în cadrul căruia am învăţat enorm de multe despre mine şi copilul meu!”

“Mi-a fost extrem de folositor să învăţ cum să pun limite şi să spun nu. Acum mă simt mai stăpână pe mine şi cred că am o relaţie mai sănătoasă cu copilul meu.”

“Mi-au plăcut la atelierul tău atmosfera relaxată şi prietenoasă, deschiderea în discuţii particulare, exemplele clare.”

“M-a bucurat faptul că s-a discutat destul de mult pe situaţii concrete. Sunt convinsă că fiecare dintre cei prezenţi intraseră în contact cu noţiunea de parenting dezbătută sub diverse forme în cărţile mult citite sau la alte conferinţe/ ateliere, însă uneori este dificil să găsim o soluţie prin care să aplicăm concret informaţiile dobândite în urmă studiului. Din punctul ăsta de vedere, atelierul a fost minunat!”