Parteneriate de ascultare – workshop online

Cum ar fi sa stii cum sa treci mai usor peste momentele dificile din viata ta? Sa reusesti sa depasesti situatiile grele din viata de parinte fara sa-ti ranesti copiii sau partenerul?
 
Se intampla sa reactionam in moduri de care nu suntem mandri, care nu sunt benefice pentru relatiile cu ceilalti. De cele mai multe ori reactionam asa pentru ca avem rani nevindecate din trecut, emotii suprimate, nevoi neimplinite asupra carora nu ne-am oprit atentia.
listening-heart
 
Parteneriatele de ascultare reprezinta unul din cele cinci instrumente de parenting oferite de Hand in Hand Parenting cu ajutorul carora putem sa ne aplecam privirea asupra episoadelor din viata de parinti, episoade care ne dau batai de cap si par fara rezolvare.
 
Avem cu totii un bagaj emotional pe care ne chinuim sa il caram cu noi zi de zi, pentru ani intregi poate, iar parteneriatele de ascultare ne ajuta sa facem ordine in acest bagaj, sa-l mai usuram, sa facem loc pentru evolutie si dezvoltare.
 
Participa la workshopul online pe care-l voi sustine si vei afla urmatoarele:
 
– detalii despre mecanismele psihice care stau in spatele reactiilor noastre neplacute din relatiile cu ceilalti;
 
– care sunt celelalte instrumente oferite de Hand in Hand Parenting;
 
– cum te ajuta efectiv parteneriatele de ascultare, cum se desfasoara si care sunt “regulile” unui astfel de parteneriat;
 
– unde poti gasi parteneri care sa stie cum sa asculte cu intelegere, empatie si respect.
 
In cadrul workshopului vom experimenta intre noi parteneriatele de ascultare, ca sa simtim efectele ascultarii si conectarii pe noi insine.
 
Workshopul va fi sustinut de Alexandra Moga, consilier pentru dezvoltare personala si parenting, instructor Parenting by Connection in curs de certificare si formator acreditat ANC.
 
Inscriere: mesaj privat catre pagina Părinți împreună sau pe pagina de inscrieri pe acest site. 
Cost: 70 ron (plata in avans in cont bancar).
Mod de desfasurare: Skype.

listening partnership, parteneriat de ascultare

5

listening partnership, parteneriat de ascultare

listening partnership, parteneriat de ascultare

listening partnership, parteneriat de ascultare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *